Objecto

La botiga en línea de Eco carn Casa Masover realitza vendes a través d’aquesta web a la península d’Espanya (no es realitzaran vendes a les Illes Balears ni Canàries).
Clients d’altres països que volen adquirir els nostres productes poden contactar per correu electrònic a informació@casamasover.com


Proceso de compra

Les diferents categories de productes es mostren en un menú. Cada producte conté una fitxa explicativa on s’ha de clicar el botó “afegir”per incloure’ls a la cistella de la compra. Un cop s’hagin inclòs tots els productes desitjats , es realitzarà la comanda mitjançant el botó “finalitzar comanda”.
A la cistella es podran visualitzar tots els productes seleccionats, podent modificar quantitats o afegir o eliminar productes.
S’hauran d’indicar també les dades personals de facturació i d’enviament quan s’accepti la finalització de la comanda.


Precio

Els preus dels productes inclouen l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit), així com l’import total que apareix a la cistella al finalitzar la compra.
L’import de les despeses d’enviament s’indiquen de manera desglossada en el moment que es genera la comanda.


Métodos de pago

El mètode de pagament serà mitjançant Pagament segur amb TPV virtual de Caixabank (Targetes Visa i Mastercard)


Transporte

NOTA IMPORTANT SOBRE EL TRANSPORT: A conseqüència de l’entrada en vigor del decret d’estat d’alarma aprovat per frenar l’expansió del COVID-19, davant la situació excepcional i d’emergència sanitària i per raons de seguretat i salut pública, l’empresa de logística prioritzarà els enviaments urgents.
Us comuniquem que es pot produir un retard en el lliurament de les nostres comandes, les comandes seran enviades el més aviat possible segons disponibilitat de vedella, en un màxim de 20 dies.
Per qualsevol qüestió podeu adreçar-vos al correu electrònic de josep@casamasover.com.

Realitzarem l’enviament de la comanda mitjançant empresa de transport en el termini de 15 a 20 dies com a màxim des del moment de la finalització de la comanda.

Les despeses d’enviament depenen de l’import i el destí de la comanda
• Comandes a Catalunya 9 €.
• Comandes a la resta de la península 11€.


Seguimiento de la compra

Realitzat el pagament es notificarà la confirmació de la comanda per correu electrònic, així com cada modificació que es pugui produir. Un cop preparada i quan sigui enviada, també es procedirà a la confirmació de la tramesa de la comanda.


Devoluciones

S’acceptaran devolucions en el termini màxim de  24h.
Si algun dels productes no s’ha servit en bon estat o s’ha enviat erròniament, s’haurà de comunicar per telèfon o al correu electrònic destinat al servei d’atenció al client, indicant la incidència i el número de comanda. Casa Masover es posarà en contacte amb el client per acordar la devolució del producte i el retorn dels diners o la restitució del producte defectuós o equivocat.


Atención al cliente

Per qualsevol dubte, consulta, suggeriment o reclamació sobre la botiga en línia, podeu adreçar-vos al correu electrònic informació@casamasover.com i al telèfon d’atenció al client 973 661 700

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña